Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-07@18:45:27 GMT

تاثیرات گرد و غبار بر سلامت

تاریخ انتشار: ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۷۹۸۵۰۳

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: در صورت تداوم هوای آلوده و گرد و غبار در کشور، سلامت عمومی جامعه تحت تاثیر قرار گرفته و به خطر می‌افتد. ناطقان: عباس شاهسونی رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت درباره هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بروز گرد و غبار و کاهش کیفیت هوای پایتخت در پایان هفته اعلام کرد: وقتی توده گرد و غبار بیاید، ابتدا شهرهای غربی مانند کرمانشاه و خوزستان را در بر گرفته و تحت تاثیر قرار می‌دهد و سپس به مرکز کشور از جمله استان تهران می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: قاعدتا در روزهایی که پدیده آلودگی هوا را داریم، اورژانس و مراکز بهداشتی در آمادگی کامل هستند، زیرا تعداد مراجعات می‌تواند تا ۳ الی ۴ روز بعد از آن هم افزایش پیدا کند، بنابراین اگر شرایط به نحوی باشد که به این نتیجه برسیم که غلظت ذرات گرد و غبار و آلودگی در تهران در حال افزایش است و پایتخت تحت تاثیر قرار می‌گیرد، جلسه کمیته اضطرار آلودگی هوا را سریعا تشکیل می‌دهیم.

شاهسونی با اعلام اینکه در زمینه آلودگی هوا و اعلام آمادگی به اورژانس‌ها و مراکز درمانی و بهداشتی کشور، تصمیمات به صورت کشوری نیست و برای همه استان‌ها یک تصمیم کلی و واحد گرفته نمی‌شود، اعلام کرد: تصمیم‌گیری در زمینه پدیده آلودگی هوا و مسائل مربوط به آن مانند اعلام آمادگی به اورژانس و مراکز بهداشتی و تعطیلی ادارات و مراکز آموزشی، به صورت استانی و محلی انجام می‌شود و برای هر استان با توجه به غلظت گرد و غبار و آلودگی و شرایط جوی، به صورت مجزا و متفاوت تصمیم‌گیری می‌شود. اینطور نیست که برای کل کشور یک تصمیم کلی و یکسان اتخاذ و ابلاغ شود. به طور مثال در کمیته اضطراری که برای استان خوزستان برگزار می‌شود بر اساس شرایط استان تصمیم‌گیری می‌شود که آیا اورژانس در آمادگی باشد یا خیر.

رییس گروه سلامت هوا و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: ما در زمان‌هایی که پدیده آلودگی هوا را داشته باشیم، جلسات اضطرار را برگزار می‌کنیم. نحوه تشکیل و برگزاری جلسات کمیته اضطرار به این صورت است که اگر ما روندی افزایشی را در میزان غلظت ذرات گرد و غبار و آلاینده‌ها مشاهده کنیم، با توجه به شرایط اگر نیازی به جلسه و تصمیم‌گیری باشد حتما برگزار می‌کنیم.به طور مثال در روزهای پایانی هفته گذشته که میزان آلودگی هوا در استان تهران زیاد بود، دو بار این کمیته تشکیل شد.

وی با اشاره به افزایش بار مراجعات حضوری به بیمارستان‌ها در اثر افزایش آلودگی هوا در هفته گذشته، یادآور شد: آمار مراجعات حضوری و سرپایی بیماران تنفسی، قلبی و ریوی به بیمارستان‌ها تقریبا بین ۲۵ تا ۳۰ درصد افزایش داشت.

شاهسونی با تاکید بر اینکه در صورت تداوم هوای آلوده و گرد و غبار در کشور، سلامت عمومی جامعه تحت تاثیر قرار گرفته و به خطر می‌افتد، خاطرنشان شد: این ذرات بر سلامت تمام افراد جامعه به خصوص گروه‌های آسیب‌پذیر مانند کودکان، سالمندان و بیماران قلبی-عروقی تاثیر زیادی دارد. گرد و غبار و آلودگی هوا باعث تشدید آلام تنفسی و علائم کرونا می‌شود. ما شرایط جوی و غلظت ذرات را به صورت دقیق رصد می‌کنیم تا اگر شرایط به نحوی پیش برود که خطرناک باشد، کمیته اضطرار را در اسرع وقت برگزار کنیم.

منبع: مشرق برچسب ها: تاثیرات جبران ناپذیر ، گرد و غبار ، سلامت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: تاثیرات جبران ناپذیر گرد و غبار سلامت تحت تاثیر قرار کمیته اضطرار گرد و غبار تصمیم گیری آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۹۸۵۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مرکزی، عباس علی‌آبادی صبح امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان مرکزی اظهار کرد: برای رفع مشکل آلودگی هوای اراک باید منشأ آلودگی رفع شود و در مرحله بعد ترمیم و ممانعت از انتشار مجدد آن مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه با افتخار اعلام می‌کنم که طرفدار و حامی محیط زیست هستم افزود: فعالیت صنایع نباید نابودی محیط زیست را به دنبال داشته باشد، رفع مشکل آلودگی هوای اراک به اقدام و حمایت صنایع این استان نیاز دارد.

وزیر صمت خاطرنشان کرد: صنایعی که آلودگی زیست‌محیطی دارند باید نواقص را رفع و آلودگی‌های زیست‌محیطی را برطرف کنند. توسعه پایدار و فعالیت‌های صنعتی باید با الزامات زیست‌محیطی همراه باشد.

علی‌آبادی با بیان اینکه اراک شهری استراتژیک از نظر تنوع تولیدات صنعتی است، اضافه کرد: این شهر طی سال‌های اخیر گرفتار حصار آلودگی هوا شده است که برای رفع این مشکل، برنامه‌ریزی و همکاری‌های برون‌بخشی نیاز است.

وی ادامه داد: بر اساس قانون هوای پاک، مسئولیت همه بخش‌ها و سازمان‌ها در زمینه کاهش آلایندگی‌ها در بخش‌های مختلف خودرویی و صنایع مشخص شده است.

وی ادامه داد: اقداماتی که باید هریک از دستگاه‌های ذی‌ربط در خصوص کاهش و مقابله با آلودگی هوا انجام دهند مشخص است و سازمان محیط‌زیست به‌عنوان ناظر و ضابط قضائی باید بر نحوه اجرای قانون توسط دستگاه‌های مختلف را نظارت کند.

به گزارش ایمنا، در این نشست، مسائل و مشکلات صنایع مطرح شد و وزیر صمت دستورات لازم را در خصوص مواردی از جمله بدهی بانکی، اختلاف یک شرکت با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری، مسئله زیست‌محیطی یکی از شرکت‌های خصوصی، تعیین تکلیف تعهدات این شرکت و دیگر مسائل مربوط به موانع تولید صنایع حاضر در نشست را اتخاذ کرد.

حضور در سی‌ودومین همایش سالانه بین‌المللی مهندسی مکانیک در دانشگاه صنعتی اراک، دیدار با فعالان اقتصادی استان مرکزی و بازدید از شرکت دانش‌بنیان انرژی صنعت خاورمیانه از برنامه‌های سفره یک روزه علی‌آبادی به اراک است.

کد خبر 751435

دیگر خبرها

  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • صندوق بیماران خاص، سخت درمان و نادر تشکیل شد/پوشش۱۰۷گروه بیماری
  • صدور برگه‌ جواب تقلبی در آزمایشگاه‌ها صحت ندارد
  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • اگر با صورت آرایش‌کرده ورزش کنیم چه خواهد شد؟
  • تصمیم‌گیری مهم ۲ بانک برای آینده پرسپولیس
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • تاثیرات شگفت انگیز مصرف روزانه پیاز
  • افزایش باد همراه با غبار محلی و مواج شدن دریا در خلیج فارس، ۱۶ اردیبهشت
  • تست سلامت از روی خطوط صورت و چروک پیشانی